Allegro, eBay, itd. - ciekawe rzeczy do M
- przemo8220
- Kontakt:
Re: Allegro, eBay, itd. - ciekawe rzeczy do M
Freude am Fahren
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Ten touring jest do sprzedania na mobile.de. Widac nieseryjny kolektor. Musieli chyba zmienic skok tloka zeby zrobil dodatkowe 0.5 litra pojemnosci.przemo8220 pisze:http://otomoto.pl/bmw-m5-maly-przebieg- ... 56233.html
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=2
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Fajna poza tym,że to angol a właściciel nie raczył o tym napisać od początku leci w kulki więc prawdy o aucie nie powie dodatkowo wg mnie to jeden z aktywnych forumowiczów jest właścicielem tego auta.
Nie mówię,że ma być wielki napis ale o takich rzeczach powinno się pisać w aukcji albo chociaż rozkodować VIN lub go podać.
Alu drzwi bardzo często są w anglikach to zwróciło moją uwagę u mnie też takie były.
A dalej angielskie przewody od klimy,soczewki choć w LHD nie powinno ich być w tym roczniku, spoiler typowy dla RHD no i brak jednej wiązki na podszybiu czyli została oryginalna i jest puszczona z drugiej strony ściany grodziowej.
Dodatkowo auto ma wyraźnie większe szczeliny z prawej strony niż z lewej w okół drzwi i błotników więc coś robione było na pewno.
Za takie pieniądze to można kupić fajną LHD lub przełożyć idealne M3 z malutkim przebiegiem w stanie igła.
Nie mówię,że ma być wielki napis ale o takich rzeczach powinno się pisać w aukcji albo chociaż rozkodować VIN lub go podać.
Alu drzwi bardzo często są w anglikach to zwróciło moją uwagę u mnie też takie były.
A dalej angielskie przewody od klimy,soczewki choć w LHD nie powinno ich być w tym roczniku, spoiler typowy dla RHD no i brak jednej wiązki na podszybiu czyli została oryginalna i jest puszczona z drugiej strony ściany grodziowej.
Dodatkowo auto ma wyraźnie większe szczeliny z prawej strony niż z lewej w okół drzwi i błotników więc coś robione było na pewno.
Za takie pieniądze to można kupić fajną LHD lub przełożyć idealne M3 z malutkim przebiegiem w stanie igła.
Przecież jest napisane w aukcji że to anglik przełożony...--==maly==---- pisze:Fajna poza tym,że to angol a właściciel nie raczył o tym napisać od początku leci w kulki więc prawdy o aucie nie powie
Dopiero teraz jest...
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Maly, nie ma to jak oceniac wypadkowosc auta nie widzac auta na oczy hahah zalosne.--==maly==---- pisze:Fajna poza tym,że to angol a właściciel nie raczył o tym napisać od początku leci w kulki więc prawdy o aucie nie powie dodatkowo wg mnie to jeden z aktywnych forumowiczów jest właścicielem tego auta.
Ale oczywiscie trzeba zablyszczec na forum swoja "wiedza"

O tym ze to byla wersja angielska jej wlasciciel mowi kazdemu przez telefon ( wraz z dokladnymi szczegolami jak zostalo to zrobione ) - w ogoszeniu jest napisane dalsze szczegolowe informacje na telefon - nie umiesz czytac??
zreszta auto bylo oglaszone na tym forum jakis czas temu i wszystko bylo tam napisane. Kazdy widzial.
Ale nie k... , oczywiscie zaraz robia z czlowieka oszusta..
Jak baby..
Auto nie mialo nigdy nic uszkodzonego! Kto bedzie naprawde zainteresowany wezmie telefon do lapy i zadzwoni i nie zamierzam dalej na ten temat dyskutowac.
Jak ktos uwaza inaczej na podstawie zdjecia to moge powiedziec tylko tyle ze z nim cos chyba jest nie tak.
Koniec
- --==maly==----
Szkoda odpisywać na takie zaczepki każdy wnioski sam wyciągnie 

koncowy wydech bastuck?
Czyżby to był mój były mójtomb32 pisze:koncowy wydech bastuck?

jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Marcin_Os pisze:
Czyżby to był mój były mój?
Marcin, twoj byly bastuck lezy przygotowany do zalozenia do wyscigowki

Panowie, nie znam się totalnie na E36, a chciałbym zgłębić wiedzę. Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak krowie na rowie i pokazać na przykładowych zdjęciach różnice o których mowa pomiędzy LHD, a RHD?--==maly==---- pisze:... angielskie przewody od klimy,soczewki choć w LHD nie powinno ich być w tym roczniku, spoiler typowy dla RHD no i brak jednej wiązki na podszybiu czyli została oryginalna i jest puszczona z drugiej strony ściany grodziowej

- --==maly==----

Jak na fotce w jednym kółku zaznaczone miejsce gdzie brakuje wiązki.
W drugim kółku przewód od klimy angielski który jest mocniej odsunięty od ściany grodziowej ponieważ oryginalnie w RHD w tym miejscu jest serwo.
Na czerwono zaznaczyłem jak idzie przewód w LHD.
Co do reszty to RHD ma na klapie właśnie taki charakterystyczny spoiler który w LHD trafiał się niesamowicie rzadko.
Soczewki w sensie lampy soczewkowe były w LHD do rocznika 96 od 09/96 był lifting na szeroki grill i mały kierunek boczny i w LHD właśnie były już lampy bez soczewki a w RHD nadal soczewki zazwyczaj z takimi wypustkami kropkami na górze klosza.
Wrzuć fotki tych różnic.